Renaissanceschool Tilburg

Beste mensen uit regio Tilburg,

Hulp gevraagd!

Zoals u wellicht weet, is het initiatief tot het oprichten van Renaissancescholen genomen. Dit wordt gedragen door de Stichting Tocqueville met hulp van het Renaissance Instituut en FVD.

Afgelopen maanden hebben we met het scholenteam hard gewerkt om dit te gaan realiseren. We hebben inmiddels officiële initiatieven ingediend voor 5 basisscholen in Nederland, waaronder 1 in Tilburg (postcode 5044).

Komende tijd zullen we aan een aantal voorwaarden moeten gaan voldoen om daadwerkelijk te mogen starten. Een van de voorwaarden is het verkrijgen van voldoende ouderverklaringen voor begin Oktober ter ondersteuning van dit initiatief. De ouderverklaringen moeten komen van mensen met kinderen van 2 tot en met 4 jaar oud. (zie bijlage voor alle informatie).

Onze vraag is dan ook of u in uw omgeving zoveel mogelijk mensen uit deze doelgroep wilt benaderen om een ouderverklaring te tekenen.

Daarnaast zal er een lokale werkgroep worden opgericht. Wilt u actief betrokken zijn bij de oprichting van de school dan horen wij dat graag. Kom ook naar de informatieavond aanstaande donderdag!

Aanstaande donderdagavond is er een eerste informatieavond georganiseerd in Loon op Zand. Via de onderstaande link kunt u zich hiervoor aanmelden.

Informatieavond Renaissanceschool Tilburg - Forum voor Democratie

Met vriendelijke groeten,

Renaissancescholen team